Website

Afroni klientët me një faqe të bukur dhe të përgjegjshme. Angazhojini ato me përmbajtje dhe dizajn të mirë. Pastaj shndërroni vizitorët tuaj në klientë me sistemin e rezervimeve të RealBookers.

Demo Falas

Reklamoni pronën tuaj online

Sell Rooms Easily
Editime të thjeshta
Sell Rooms Easily
Krijoni Faqe
Sell Rooms Easily
SEO
Sell Rooms Easily
Merrni rezervime
Sell Rooms Easily
Ekperienca e klientëve
Menaxhim i shpejtë dhe i thjeshtë i kontentit.

Është e thjeshtë për të ndërtuar faqen tuaj të bukur nga përzgjedhja jonë e gjerë e modeleve pa rrëmujë. Njekohesishts është po aq e thjeshtë për të bërë ndryshime në faqen tuaj të internetit duke përdorur sistemin tonë intuitiv të menaxhimit të përmbajtjes dhe publikojmë menjëherë përditësimet.

Rezervoni Demon Tuaj
E lehtë për të shtuar faqe në website-in tuaj.

Mbajeni pronën tuaj të azhornuar dhe plotësoni nevojat e klientëve tuaj pa asnjë përpjekje. Platforma e faqes së internetit RealBookers lehtëson shtimin dhe heqjen e faqeve në internet. Përveç një platforme të thjeshtë, ne gjithashtu ofrojmë mbështetje rreth orarit - mendoni për ne si për departamentin tuaj të IT!

Rezervoni Demon Tuaj
Bashkëpunime me Google

Do të dëgjoni dy gjëra në lidhje me trafikun në internet - vjen nga smartphone dhe kërkimi në internet luan një rol të madh në marrjen e tyre tek ju. Uebfaqet tona janë të optimizuara në celular dhe mundësohen nga mjetet e thjeshta të SEO. Modelet tona përfshijnë gjithashtu një pjesë të Google Maps në mënyrë që prona juaj të marrë shikueshmërinë më të mirë të mundshme në internet.

Rezervoni Demon Tuaj
Merrni më shumë rezervime direkte.

Mundësuar nga Sistemi i Rezervimeve i RealBookers, faqja juaj e internetit mund të shndërrohet në një fitues kryesor të të ardhurave duke rritur prenotimet direkte pa komision. Duke shfaqur karakteristika të përparuara të projektimit, madje mund të integrohet me sistemin tuaj të prenotimit ekzistues për përdoruesit të shijojnë një ndërfaqe të bukur dhe pa probleme, ndërsa përfitoni nga më shumë prenotime.

Rezervoni Demon Tuaj
Ofrohuni një përvojë të mrekullueshme klientëve.

Përvoja e shkëlqyeshme e klientëve fillon me faqen tuaj të internetit, madje edhe para se ata te hynë në pronën tuaj. Uebfaqja juaj e internetit e RealBookers është dizajnuar në mënyrë intuitive dhe e bën udhëtimin e klientëve për një prenontim më të lehtë. Kjo platformë me çmim ekonomik është përshtatur për nevojat e bizneseve të mikpritjes dhe biletën tuaj për praninë e menjëhershme të pronës në internet.

Rezervoni Demon Tuaj
  • Template të ndryshme
  • Slider me imazhe
  • I përshtatur për përdorim mobile
  • Editime të thjeshta
  • Google Maps i përfshirë
  • Publikime të menjëhershme

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.