Sistemi i vlerësimit

Matni përvojën tuaj të ftuar dhe përmirësoni reputacionin tuaj në internet. Sistemi i vlerësimit është një Sistem i Menaxhimit të Review i cili ju informon për review të reja në internet nëpër faqet e shumëfishta në një tabelë të lehtë dhe u përgjigjet drejtpërdrejt klientëve.

Demo Falas

Përgjigjuni drejtpërdrejtë ndaj klientëve dhe përmirësoni reputacionin tuaj të pronës

Sell Rooms Easily
Monitoroni shumë faqe në internet
Sell Rooms Easily
Angazhohuni me Vizitorët
Sell Rooms Easily
Veprime të pasqyruara
Monitoroni komente në shumë site.

Ne të gjithë e dimë fuqinë e komenteve në internet në prenotimet e makinës. Sistemi i vlerësimit monitoron vazhdimisht komente në shumë site, përfshirë Google, TripAdvisor, Booking.com, Hotels.com. Do të lajmëroheni për komente të reja në pultin tuaj vizual dhe efikas në mënyrë që të mos humbni kurrë një përmbledhje tjetër.

Rezervoni Demon Tuaj
Angazhohuni me mysafirë.

Duke përdorur sistemin e Vlerësimit ju mund të shikoni drejtpërdrejt mesazhin. Me të gjitha vlerësimet në dispozicion në një vend, ndarja në platformat tuaja sociale dhe përgjigja është e lehtë dhe me kohë të efektshme. Ju madje mund tu kërkoni klientëve për rishikime përmes postës elektronike.

Rezervoni Demon Tuaj
Përdorni të dhënat për të marrë vendimet

Paneli intuitiv dhe vizual i sistemit ofron komente të vlerësuara dhe të konsoliduara nga fjalët kyçe, ndjenjat dhe partnerët e sistemit, në mënyrë që të dhënat të jenë të veprueshme. Ju madje mund të krahasoni vlerësimet me ato të konkurrentëve tuaj.

Rezervoni Demon Tuaj
Menaxhoni nga kudo.

E konceptuar për t'u përdorur nga hotelierët në vend, Komenetet në Mobile App app do ju ndihmojnë të menaxhoni reputacionin në internet të hotelit tuaj dhe komentet e klientëve nga kudo ku jeni, në kohë reale.

Rezervoni Demon Tuaj Rezervoni Demon Tuaj
  • Menaxhoni faqet e shumëfishta
  • Shpërndani mendimet
  • Përgjigjuni komenteve
  • Dërgoni emaile mirëserdhje
  • Kërkoni komente
  • Rishikimi i komenteve

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.