Konvertime direkte të rezervimeve

Një përvojë e qetë e klintëve fillon me një sistem të thjeshtë dhe të fuqishëm të prenotimit të hoteleve në internet, i krijuar për të ofruar prenotime më të drejtpërdrejta.

Demo Falas

Konvertoni shikuesit në rezervues

Sell Rooms Easily
Rezervime pa komisione
Sell Rooms Easily
Proçes i qëte
Sell Rooms Easily
Konvertoni shpejtë
Sell Rooms Easily
Rrisni shitjet
Sell Rooms Easily
Përdorim mobile
Më shumë rezervime direkte. Zero kommisione

Sistemi i rezervimit të RealBookers e bën uebfaqen tuaj vendin më të mirë për klientët të rezervojnë, ndërsa ju kurseni para sepse nuk paguani komisionet. Merrni më shumë prenotime të drejtpërdrejta dhe ndani më pak të ardhurat tuaja me OTA.

Rezervoni Demon Tuaj
Rezervime të shpejta dhe të sigurta

Sistemi i rezervimit të RealBookers është plotësisht i përshtatshëm për pronën tuaj dhe faqen e internetit, duke u ofruar përdoruesve një proces të thjeshtë dhe intuitiv të rezervimit. Klientët tuaj do të vlerësojnë përvojën e prenotimit të qetë në internet që është e sigurt (e PCI-çertifikuar) dhe e shpejtë.

Rezervoni Demon Tuaj
Tranferime të shpejta dhe të sigurta.

Mblidhni pagesa nga të ftuarit përmes Paypal dhe kartave të kreditit. RealBookers integrohet me mënyrat kryesore të pagesave të cilat ju lejojnë të merrni pagesa të sigurta në internet dhe direkt në llogarinë tuaj. Ose mblidhni detaje të kartës së kreditit si siguri për depozitat.

Rezervoni Demon Tuaj
Merrni rezervime nga çdo pajisje.

Bëni prenontim direkt me një sistem rezervimi plotësisht të drejtpërdrejtë dhe mobile. Sido që të jetë pajisja juaj Sistemi i Rezervimeve RealBookers është krijuar për ti instruktuar klientët pa probleme përmes rrugës së prenotimit.

Rezervoni Demon Tuaj
Mundësi të pafundme shitje.

Angazhoni klientët me tregtimin e shënjestruar të shërbimeve shtesë dhe përmirësimet për shpenzime të ngritura të Klientëve dhe qëndrime të zgjatura. Sistemi i rezervimeve të RealBookers është një mënyrë e thjeshtë për të krijuar dhe ngritur në treg me promovime që nxisin të ardhurat e pronës tuaj.

Rezervoni Demon Tuaj
  • Kurse këmbimi të ndryshme
  • Responsive
  • Grafikë dhe analiza të detajuara
  • Kode promocionale
  • Gjuhë të ndryshme
  • Proces Rezervimesh me 3 verifikime
  • Shisni paketa dhe oferta
  • Shndërroni informacionet e shumta në njohuri kuptimplota

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.