Çfarë është Channel Manager?

Channel Manager është një sherbim qe mundeson shfaqjen e dhomave te hotelit,apartamenteve të pushimit ne faqet më të rëndësishme të rezervimeve online. Channel Manager ruan disponueshmërinë dhe çmimet gjithmonë të sinkronizuara në të gjitha kanalet e shitjes së lidhura dhe nëpërmjet faqes të internetit. Gjithashtu proceson rezervimet e reja, modifikimet dhe anullimet. Sapo nje dhome lirohet ne sistemin tuaj, ajo shfaqet e lire direkt në të gjitha faqet faqet e tjera të rezervimeve online. Çdo gjë ndodhet vetëm në një panel dhe është shumë e thjeshtë për tu menaxhuar.

Demo Falas

Shisni me shume dhoma dhe rrisni te ardhurat

Sell Rooms Easily
Shisni dhomat thjeshte
Sell Rooms Easily
Rrisni rezervimet
Sell Rooms Easily
Visibilitet të lartë
Sell Rooms Easily
Analiza të detajuara
Mënyra më e thjeshtë për të shitur sa më shumë dhoma.

RealBookers është sistemi i vetëm për të menaxhuar të gjitha OTA-të nga një log-in. Ndryshoni normat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni azhornime të menjëhershme. Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju jep mundësi që të rrisni shitjet dhe vlerat e biznesit tuaj online në shumë pak kohë.

Rezervoni Demon Tuaj
Mundësi të pafundme për të rritur prenotime.

Ndër karakteristikat e shumta të sistemit tonë të menaxhimit të kanalit në kohë reale janë azhornimet e njëkohshme me shumicë që ju vendosin në sediljen e shoferit. Do të keni mjetet për të rritur prenotimet tuaja dhe një pult intuitiv për t'i menaxhuar të gjitha.

Rezervoni Demon Tuaj
Visibilitet Maksimal

Reklamoni pronën tuaj për një audiencë më të gjerë lokale dhe ndërkombëtare në internet përmes lidhjeve të Sistemit të Menaxhimit me agjencitë e udhëtimit në internet (OTA), Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS), portat e pagesave dhe aplikacionet e tjera të prenotimit. Interneti paraqet mundësi të mëdha për të rritur prenotimet tuaja.

Rezervoni Demon Tuaj
Vendimet e drejtuara nga të dhënat.

Lërini të dhënat të përcaktojnë strategjinë tuaj të shitjes në internet. Analizat e fuqishme dhe të plota të Sistemit të menaxhimit do të ndihmojnë në përcaktimin e tarifave, ndalimin e kufijve të shitjeve dhe vlerësimin e suksesit të kanaleve tuaja. Kuptimi i të dhënave të komplikuara nuk mund të bëhet më i thjeshtë.

Rezervoni Demon Tuaj
Menaxhim kudo ndodheni.

Nuk do jeni të kufizuar vetëm para një desktopi që të menaxhoni pronën tuaj. Aplikacioni Mobile RealBookers qe do jetë së shpejti gati do të bëjë të mundur menaxhimin e menjëhershëm të pronës tuaj ne çfarëdo momenti dhe do jemi në suportin tuaj 24/7.

Rezervoni Demon Tuaj
Qëndroni përpara konkurrencës tuaj.

Qëndroni përpara konkurrencës suaj duke përcjellur ndryshimet e normës së tyre. Me RealBookers ju do të jeni gjithmonë përpara konkurencës tuaj sepse do ndryshoni çdo gjë në kohë reale dhe mund të analizoni të gjitha detajet me Sistemin e Menaxhimit.

Rezervoni Demon Tuaj
  • Sinkronizon cmimet
  • Siguri maksimale
  • Kurseni kohë
  • Analiza të Detajura
  • I aksesueshëm kudo në çdo kohë
  • Nuk ka nevojë per instalim në PC tuaj
  • Backup-e të përditshme
  • Rrit fitimet tuaja

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.