Konvertime direkte të rezervimeve(Hotele Zinxhirë)

Shndërroji shikuesit në rezervues me një sistem të fuqishëm rezervimi të drejtpërdrejtë i cili është i përshtatur për pronën tuaj dhe i përsosur për prenotime në grup dhe hotelet zinxhirë.

Demo Falas

Një sistem i rezervimeve të hoteleve me performancë të lartë dhe të pasur

Sell Rooms Easily
Rezervime pa komisione
Sell Rooms Easily
E rimodelueshme
Sell Rooms Easily
Pagesa të sigurta
Sell Rooms Easily
Preferohen grupet
Sell Rooms Easily
Aplikacion mobile
Një platformë për të menaxhuar të gjitha rezervimet.

Menaxhoni korporatat, FIT dhe grupet në një sistem rezervimi. E thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur, është i disponueshëm në kurse këmbimi të ndryshme dhe gjuhë të shumta, lejon mundësi të larmishme kërkimi dhe veçori të përparuara si prenotimi i një itinerari udhëtimi dhe hotele të shumta - ideale për prenotime në grup.

Rezervoni Demon Tuaj
Krijoni brandin tuaj

Sistemi i rezervimit RealBookers është fleksibël dhe mund të personalizohet plotësisht për të përmbushur nevojat krijuese dhe operative të pronës ose zinxhirit tuaj. Karakteristikat e avancuara ju lejojnë të siguroni barazinë e normave ndërsa inkurajoni klientët të prenotojnë direkt.

Rezervoni Demon Tuaj
Mënyra fleksible të pagesave.

Merrni pagesa përmes faqes së internetit nëpermjet një transaksioni plotësisht të sigurtë, ose pas mbërritjes. Sistemimi i rezervimit RealBookers pa komision është i çertifikuar me PCI dhe bashkvepron me të gjitha menyrat kryesore të pagesave.

Rezervoni Demon Tuaj
Mundesi të veçantë për Hotelet Zinxhirë.

Sistemi i Rezervimeve RealBookers mund të shkallëzohet për të përmbushur nevojat komplekse të një zinxhiri me prona në destinacione të shumta përmes veçorive të përparuara si menaxhimi qendror, pamja e grupit (një hyrje) dhe raportimi i grupit sipas kërkesës. Ndihma ofrohet si në nivelin e korporatave ashtu edhe në atë të pronës.

Rezervoni Demon Tuaj
Rezervimet celulare janë mjaft në dispozicion.

88% e përdoruesve ka të ngjarë të largohen nga faqja juaj e internetit nëse nuk është responsive me celularin. Imagjinoni të merrni një epërsi në fazën e prenotimeve dhe t'i humbni ato për shkak të një motori prenotimi të papërgjegjshëm! Për fat të mirë, ne kujdesemi për të me RealBookers.

Rezervoni Demon Tuaj
  • Kurse këembimi të ndryshme
  • Responsive
  • Grafikë dhe analiza të detajuara
  • Kode promocionale
  • Itinerare udhëtimesh
  • Gjuhë të ndryshme
  • Website i ndryshueshem sipas kerkesave të klientëve
  • Proces Rezervimesh me 3 verifikime
  • Shisni paketa dhe oferta
  • Shndërroni informacionet e shumta në njohuri kuptimplota

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.