Channel Manager(Hotele Zinxhirë)

Një mënyrë e thjeshtë për të rritur rendimentin & RevPar, kjo zgjidhje e ndërmarrjes është plotësisht e personalizueshme dhe e shkallëzueshme për të përmbushur nevojat unike të pronave zinxhire të mëdha.

Demo Falas

Shisni me shume dhoma dhe rrisni te ardhurat

Sell Rooms Easily
Rrisni rezervimet
Sell Rooms Easily
Çmime dinamike
Sell Rooms Easily
Kurseni Kohë
Sell Rooms Easily
Hotele Zinxhirë
Sell Rooms Easily
Lider në industri
Rrisni rezervimet në pronat tuaja.

Qëndroni përpara të tjerëve dhe shfrytëzoni sa më shumë mundësi të ardhurash duke qenë gjithmonë në dijen e konkurrencës, niveleve dhe okupimit tuaj në internet. Channel Manager ju ndihmon të rritni vetëbesimin e klientëve dhe prenotime të drejtpërdrejta me përditësime në kohë reale dhe të shpejtë në të gjitha kanalet, duke siguruar barazinë e normës.

Rezervoni Demon Tuaj
Rritja e rezervimeve me çmime dinamike.

Me informacione cdo minutë të tregut të disponueshme në majë të gishtave, mund të vendosni çmimin optimal për dhomën tuaj, duke mos humbur të ardhurat dhe duke rritur rendimentin. Analizat e hollësishme ju japin fuqinë për të bërë zgjedhje depërtuese dhe zgjidhni strategjinë tuaj në internet bazuar në të dhënat e kaluara dhe tendencat e parashikuara.

Rezervoni Demon Tuaj
Kurseni kohë

Channel Manager futet në sistemin tuaj të menaxhimit të pasurive duke formuar një lidhje pa probleme, kështu që ju të mund të menaxhoni dhe azhornoni të gjitha kanalet tuaja të shpërndarjes përmes një sistemi intuitiv dhe të personalizueshëm.

Rezervoni Demon Tuaj
Efikase.

Aplikimi i kufijve të kufizuara, ndryshimet e vazhdueshme të normës, azhurnimet e inventarit, menaxhimi i kërkesave të shumëfishta të shpërndarjes së hotelit tuaj përmes Softuerit tonë të Channel Manager është një ndryshim, duke përfshirë marrjen e pronës tuaj përpara grupit më të madh në botë të shitësve të udhëtimit përmes Sistemit Global të Shpërndarjes (GDS).

Rezervoni Demon Tuaj
Projektuar edhe për hotele zinxhirë

Për një platformë me performancë të lartë, Channel Manager është jashtëzakonisht fleksibël dhe ideal për zinxhirët e hoteleve. Ju mund të mbështeteni tek ne për të siguruar mbështetje të plotë për çdo pronë të grupit tuaj, duke e bërë jetën më të thjeshtë në nivelin e korporatave me një pamje grupi, raportim në grup dhe menaxhim të centralizuar.

Rezervoni Demon Tuaj
Menaxhoni rezervimet e shumta.

Channel Manager ndihmon në mënyrë të përsosur të menaxhoni sa më lehtë rezervimet e shumta që mund të keni. Shtoni një numër të pakufizuar të pronave nën një llogari dhe lidheni me kanale të shumta, të gjitha në një pamje të thjeshtë të dashboard-it.

Rezervoni Demon Tuaj
  • Çmime dinamike
  • Menaxhim i thjeshtë i rezervimeve
  • Shmangni rezervimet e dyfishta
  • Perfekt edhe per hotele zinxhirë
  • Siguri maksimale
  • Efikas në maksimum
  • Nuk ka komisione të tjera
  • Nuk nevojiten pajisje hardware

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.