Sistemi global i shpërndarjes

Hapni dyert tuaja në tregun më të madh në botë të kompanive të udhëtimeve dhe futuni në tregje të reja, të gjitha përmes një lidhje të lehtë dhe pa probleme me menaxherin tuaj të kanalit.

Demo Falas

Lidhuni me Agjensitë e Udhëtimit dhe Korporatat në mbarë botën

Sell Rooms Easily
Arritje globale
Sell Rooms Easily
Mbulim i plotë
Sell Rooms Easily
Lidhje të thjeshta
Sell Rooms Easily
Rezervimet e korporatave
Sell Rooms Easily
Analiza të detajuara
Arritja e tregut global.

Lidhje me shumë agjentë udhëtimesh dhe kompani të menaxhimit të udhëtimit përmes sistemit më të madh në botë të rezervimit elektronik të udhëtimit.

Rezervoni Demon Tuaj
Mbulim i plotë në internet.

Jeni të lidhur me të gjitha rrjetet GDS, duke mos humbur asnjëherë mundësinë për të promovuar pronën tuaj atje ku ka rëndësi.

Rezervoni Demon Tuaj
Lidhje të shumta me RealBookers.

Fuqizoheni lehtë tek menaxheri ynë i kanalit. Tarifat, inventarët dhe informacionet e tjera për GDS menaxhohen përmes menaxherit të kanalit tuaj, në të njëjtën mënyrë si kanalet tuaja të tjera.

Rezervoni Demon Tuaj
Rritni segmentin fitimprurës të korporatave.

Si pikë kryesore e hyrjes për agjentët e udhëtimit dhe kompanitë e mëdha që kërkojnë të rezervojnë udhëtimet, GDS është një përzierje e rëndësishme në kanalet e shpërndarjes së pronave më të mëdha. Përmirësoni shikueshmërinë tuaj ndaj një prej segmenteve më të dobishëm të klientëve të biznesit dhe shikoni se të ardhurat tuaja rriten.

Rezervoni Demon Tuaj Rezervoni Demon Tuaj
Analiza të detajuara.

Do të keni shikueshmëri të plotë të të dhënave tuaja të të ardhurave dhe transaksioneve përmes RealBookers, në mënyrë që të siguroheni që ky është një tjetër kanal shpërndarjeje me performancë të lartë dhe efektive për ju në çdo kohë.

Rezervoni Demon Tuaj

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.