Politika e CookiesPrezantimi

Politika jonë e privatësisë shpjegon parimet tona kur bëhet fjalë për mbledhjen, përpunimin dhe ruajtjen e informacionit tuaj. Kjo politikë shpjegon në mënyrë specifike se si ne, partnerët tanë dhe përdoruesit e shërbimeve tona vendosim cookie, si dhe opsionet që ju keni për t'i kontrolluar ato.

Çfarë janë cookies?

Cookies janë pjesë të vogla të të dhënave, të cilat ruhen në skedarët e tekstit, të cilat ruhen në kompjuterin tuaj ose në pajisjen tjetër kur faqet e internetit janë të ngarkuar në një browser Ato janë përdorur gjerësisht për të "kujtuar" ju dhe preferencat tuaja, qoftë për një vizitë të vetme (përmes një "cookie sesioni") ose për vizita të shumta përsëritëse (duke përdorur një "cookie të vazhdueshme"). Ata sigurojnë një përvojë të qëndrueshme dhe efikase për vizitorët dhe kryejnë funksione thelbësore siç janë lejimi i përdoruesve që të regjistrohen dhe të mbeten të loguar. Cookies mund të vendosen nga faqja që po vizitoni (e njohur si "cookie e palëve të para"), ose nga palë të treta, të tilla si ata që shërbejnë përmbajtje ose ofrojnë shërbime të reklamimit ose analitikës në faqen e internetit ("cookie të palëve të treta"). Të dy faqet e internetit dhe emailet HTML gjithashtu mund të përmbajnë teknologji të tjera për ndjekjen siç janë "fenerët në internet" ose "pikselat". Këto janë zakonisht imazhe transparente të vogla që na japin statistika, për qëllime të ngjashme si cookies. Ato shpesh përdoren në lidhje me cookies, megjithëse ato nuk janë të ruajtura në kompjuterin tuaj në të njëjtën mënyrë. Si rezultat, nëse i çaktivizoni cookies, fenerët në internet mund të ngarkojnë akoma, por funksionaliteti i tyre do të kufizohet.

Cilat lloje të cookies i përdorim?

    Rreptësisht e nevojshme
  • Këto cookie janë thelbësore për faqet e internetit në shërbimet tona për të kryer funksionet e tyre themelore. Këto përfshijnë ato që kërkohen për t'i lejuar përdoruesit e regjistruar të vërtetojnë dhe kryejnë funksione të lidhura me llogarinë, si dhe të ruajnë përmbajtjen e "karrocave" virtuale në faqet që kanë një funksionim elektronik.

  • Siguria
  • Ne i përdorim këto cookie për të ndihmuar në identifikimin dhe parandalimin e rreziqeve të mundshme të sigurisë.

  • Analitika dhe Performanca
  • Cookies për performancën mbledhin informacione mbi mënyrën se si përdoruesit ndërveprojnë me uebfaqet tona, përfshirë ato faqe që vizitohen më shumë, si dhe të dhëna të tjera analitike. Ne i përdorim këto detaje për të përmirësuar mënyrën e funksionimit të faqeve të internetit dhe për të kuptuar se si bashkëveprojnë përdoruesit me ta.

  • Reklamimi
  • Këto cookie përdoren për të shfaqur reklamat përkatëse për vizitorët që përdorin shërbimet tona ose vizitojnë faqet e internetit që ne presim ose ofrojmë, si dhe për të kuptuar dhe raportuar mbi efikasitetin e reklamave të shfaqura në faqet tona të internetit. Ata ndjekin detaje të tilla si numri i vizitorëve unik, numri i herë reklamave të veçanta janë shfaqur dhe numri i klikimeve që reklamat kanë marrë. Ato përdoren gjithashtu për të ndërtuar profile të përdoruesit, duke përfshirë shfaqjen e reklamave bazuar në produktet që keni parë ose veprimet që keni marrë në uebfaqen tonë (dhe të tjera). Këto janë vendosur nga Automattic dhe rrjetet e palëve të treta të besuara, dhe në përgjithësi janë të vazhdueshëm në natyrë.

Kontrolli i Cookies

Vizitorët mund të dëshirojnë të kufizojnë përdorimin e cookies ose të parandalojnë plotësisht vendosjen e tyre. Shumica e broweserve ofrojnë mënyra për të kontrolluar sjelljen e cookie-ve siç është gjatësia e kohës që ato janë ruajtur - qoftë përmes funksionalitetit të integruar ose duke përdorur shtojcat e palëve të treta. Nëse i çaktivizoni cookies, ju lutemi vini re se disa nga veçoritë e shërbimit tonë mund të mos funksionojnë siç duhet.

Mjeti ynë i brendshëm i Analitikës

Në mënyrë që të kuptojmë më mirë se si përdoren shërbimet tona, ne monitorojmë aktivitete të caktuara të përdoruesve që ndodhin brenda produkteve tona, duke përfshirë shikimet e faqeve dhe klikimeve në çdo lidhje që përdoret gjatë menaxhimit të një siti përmes tabelave tona. Ne i përdorim këto informacione për të përmirësuar produktet tona, e bëjmë marketingun tonë për ju më të rëndësishëm, të personalizojmë përvojën tuaj dhe për qëllimet e tjera të përshkruara në Politikat e privatësisë.